По-модньому! По-европейськi!

Михаил Химченко
Потилицю прочухав аж до дірки.
Знов на ТБ ота дурна говірка.
Вечерю подають офіціянти.
Чалапають кудись міліціянти.
І гелікоптер над льотовищем кружля…
Дістали, бля!
Урядники відвідали Европу,
Для розв’язання гендерних питань.
Колишняя прем’єрка всіх шле в жопу.
На ганок виліз газда, ґедзь кружля…
Ну знов дістали, бля!
На біса нам дурний той новояз?
Побив би сказ
Цих журналюг із новомоднього етеру
І всю ту їх гламурну атмосхверу.
В пальті старому їду на метрі…
Нечистий їх дери!
Чому мені від цього ніяково?
Пробач цих дурнів, українська мово…