Много лет тому назад

Принцалександр
Много лет тому назад меня милая ласкала,
Со слезами на глазах мне слова любви шептала.
"Знаю бросишь ты меня" - она тихо говорила:
"Но забыть меня тебе не удастся до могилы".

И в ответ я промолчал, ей на ласки отвечая,
Хоть одною ею жил и любил души не чая.
Потому что знал я сам, что не долго вместе будем ...
Потому что не судьба - слишком разные мы люди.
И сбылись слова её - точка в точку, слово в слово.
Много лет прошло с тех пор, и не быть мне с нею снова.

Много лет тому назад меня милая ласкала,
Со слезами на глазах к сердцу крепко прижимала.
"Знаю бросишь ты меня" - она тихо говорила:
"Но забыть меня тебе не удастся до могилы".
======================================================
When I handsome was and young my first love caressed me sweetly
Held me close to her heart, kept me strongly in her arms
Kissing tender, kissing hard, giving all of her to me
But amidst love labor passion her pale face was full of tears
"Our fate to be apart" - whispered she between the moaning
And in silence I remained, giving back myself to her
Since I knew that she was right, I saw no use in lying
"But shall never you forget - me, and all my tender loving;
I will always be your FIRST; I will always be your ONLY;
Any women will you hold - it is ME you will be holding!"
-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:
Many years went since then
But her words were true however
Though our lives have strayed apart
She is in my heart forever!