Листи до Харитi II

Левак Дарья
Сьогодні знову, дорога Харите,
До тебе линуть і думки й слова.
Чи не втомилася іще блудити
по світу… Чи іще жива?..

Прийди, Харите, уві сні з’явися.
Хоч вісточку пришли у два рядки.
Через кордони серденьком озвися
Згадай про рідні, батьківські стежки.

Тебе чекати… Господа молити
Всевишній чує щирі молитви.
Прийди, Харите! Дорога, Харите…
Прийди. - Щоб вже ніколи не піти.