Порiзав п яний

Оксий Ожына
Порізав п'яний власні вени;
Вбив наркомана в серці тромб:--
Кому і що до них,скажених,
Й душевних їхніх катакомб?!



Ми їх і знати не хотіли,
Ми поселились край села...
Проте Земля в чутливе тіло
Своє -- стражденних прийняла,



І сталося із нею диво:
Земля нагрілася,як піч,
І всі ми,що по ній ходили,
ЯкОсь,глуху  проспавши   ніч,



Повинні б і не стати босі
На Землю,що спеклася вже...
Дивлюся:
               ходим,ходим досі!
Невже 
            НАМ НЕ ПЕЧЕ,
                невже..?!