Червоний цвiт вишень

Оксий Ожына
Червоний цвіт вишень моїх
Розсипавсь по садах,як сміх...
Що за події чарівні,
Чом цвіт вишень почервонів?
О,пелюсточки ніжно-білі,
Куди цноту свою поділи?



А,може,ви взяли нестерпний
На себе біль із мого  серця?
Бо ночі садом  я ходив,
Закоханий і молодий,
І серце укріпилось в тузі..!
Спасибі вам за щирість,друзі !



Спасибі вам!
                Бо вже й не знаю,
Для чого в світі цім кохаю,
І неприкаяний,самітний,
Ходжу,броджу по вашім квітні,
Мов долю власну загубив...
А що вас кров'ю окропив,
І вам сміятись стало  важче,--
То ненароком я...
                Пробачте !!!