16, 04, 11г

Анатолий Фурсов
Вітчизно!Відколи себе памятаю -
В якій би не був за життя стороні -
Святою тиВеличчю рідного краю
Як кров материнська, жила у мені

І хто мив житті цім одне без одного?
Чого тоді варте життя в нас земне
Якби не було в нас багатства такого -
У мене тебе, а у тебе мене.

Єдині навіки у цій ми любові!
І хай закінчиться життя поспіша
Але я воскресну у кожному слові
Цього ось про тебе палкого вірша