***

Софа Сказка
Я сумую за тобою, чуєш?
Мені прикро, що тебе немає.
Ти слова, як туман малюєш,
А він потім зникає.
Мені дихати без тебе не потрібно.
Що мені повітря, коли ми не разом.
Мені твої слова, як мова рідна,
А без них - тяжко стає відразу.