Haшi дороги

Анатолий Фурсов
Повний сонця золотого
День над обрієм встає
З його витоків дорога
Почина життя своє

Ще зоря румянить щоки
Світ дріма ще, а вона
Вже машин густим потоком
Польсувати почина

Скрізь, де світ лиш розпростерся
Трудовий беруть розбіг
Не з одного міста - серця
Вени тисячі доріг

Пульсу їх нема зупину -
Живлять села і міста
А із ними всю країну
Що весною розквіта