СП1В

Надежда Мартынова Данчак
                С П І В у Мукачеві



На площі пісня ллється,
Слова у серце проникають,
І як барвінок вона в’ється -
Та зачаровує, слова ті надихають...

Душа зігріта співом про Христа,
У  радості та щасті розчинялась.
Слова прекрасні, про небесного Отця.
Любов’ю - до неба піднімались...

У хорі альт виводив спів,
Високим нотним диво співом,
Та сонце виглядало з-за куполів,
Все заливало золотим промінням...

І благодать на люд зійшла,
Затихла площа від чудового мотиву,
Та проникаючого почуття,
Божественного співу...

Тихенько  чорна баба підійшла,
Прокльони, кинула в юрбу вона,
На хор анафему в звела,
Ворона в такт їй каркнула.

І засміялася юрба,
А пісня лилася в небеса,
“Хвала матері Божественного дитя”,
Стояла слухала юрба,
Любов’ю Бога  обнята...