Ecce homo

Мистический Чебурашка
Верить,
Мыслить,
Надеяться,
Творить,
Дышать,
Чувствовать,
Знать,
Любить,
Улыбаться,
Мечтать,
Жить.

Зачем?
Кто знает...
Ad imaginem
et similitudinem* -
Ты не оставил нам выбора.

*по образу и подобию (лат.)