Брат Марiо

Троеточие Песенник
1. Брат Маріо за хмарами,
мов мариво живе.
З ним сонячні затьмарення
затьмарюють усе.

П-в:
І що колись відбувалось з братом Маріо –
не розповість ніхто.
Усе було із братом Маріо –
і зникло десь, пішло.

2. Брат Маріо заманливо
туманами пливе.
Там мамині зухвалення
пояснюють усе.

П-в.

3. Брат Маріо негарними
обманами втікав.
Романами поганими
життя своє програв.

П-в.