Ох, Василь, Василь

Ладомир Михайлов
Тягуча ніч...вже п"ята ранку.
Забув Василь про обіцянку.
Ой любий синку, не діждуся, -
Занепокоїлась матуся, -
Пішла вже шоста, хилить втома.
Чому ще й досі ти не вдома?
І, відповів їй син відверто:
Відкоркували лиш четверту...