Колискова

Настасья Разумная
Спи, моє щастя, баю-баю
Сонечко сіло за обрій в гаю
Зіронька білим вогнем запалала,
В темряві наші турботи сховала

Спи, мій коханий, скоріш засинай,
Більш ні про що вже мене не питай
Зранку тебе поцілую я ніжно,
Ти мій найкращий і найдивовижний

Спи, моя доля, моє ти життя,
Люблю тебе я до забуття
Щастя і радість нас не залишать!..
...Ніч за вікном спокійніша й тихіша...

Спи, засинай, ти моє кошенятко,
Всі вже поснули - у полі зернятка,
В небі хмаринки, дерева в лісу,
Навіть вже місяць старий той заснув

Спи і ти, любий, хай сниться тобі
Все найгарніше, що сталось в добі,
Хай тобі сняться радість и щастя
Ну, і звичайно, я - твоя Настя)

Спи, баю-бай... засинай... засинай...
Місяць всміхнувся на той самий гай
Зорі із вітром гуляються знову,
А я закінчу свою колискову...