Кулымдагы унбиш тиен

Фаниль Асфаров
Кулларымда унбиш тиен.
Унбиш тиен куп тугел.
Яшь чакларда булсын иде.
Хэзер кирэкле тугел.

Кулымдагы унбиш тиен.
Яшь чакта байлык булган.
Хэзер инде чуп булсада.
Кунелгэ сенеп калган.

Кулымдагы унбиш тиен.
Учыма тотоп барам.
Кибетлэргэ борон чоеп.
Дэртлэнеп очоп керэм.

Унбиш тиен жиелган ул.
Тиеннэп ике айда.
Хэзергедэ кирэк тугел.
Тиеннэн нинди файда.

Рэхмэт эйтэм СССР га.
Ватаным бик нык булган.
Хэзер инде унбиш тиен.
Истэлек булып калган.