Наше кохання це чар вний св т

Михаил Собко
Наше кохання це чарівний світ
Де квітнуть трави літом та зимою
І теплий дощ, або холодний сніг
Не зможуть роз’єднати нас з тобою

Коли ми разом, голос мій тремтить
В очах темніє, хочеться співати
Слово як пісня навкруги летить
Готовий зірку з неба я достати

Крім тебе думати не можу ні про що
Готовий на руках тебе носити
В думках моєю стала ти давно
Та не наважуюсь про це тебе просити

Живу надією про ту щасливу мить
Коли тебе я ніжно поцілую
Ми станемо як в казці довго жити
Весь світ для тебе подарую

Моя кохана, зірочка ясна
Люблю тебе я просто до нестями
Єдина в світі, тільки ти одна
Даруєш мені щастя  довгими роками