***

Хели Де Брокко
Я бачу тебе останній раз, Та білью пестить сумний час. Мене звільнить палка любов, Віддам я серцю її знов. Не хочу жити в самоті, Та бачу я сумні оті, Що вічно граються з вогнем  Та ворожують з білим днем.