Журавлi над хатою

Анатолий Фурсов
Журавлі над хатою
І бажають тій аби
На тепло була взимку багатою
І не відала горя й журби
Пролітають і десь там за вирієм
Як знемогу забуде крило
У далекім краю поміж мріями
Пригадається рідне село
І захочеться знову над хатою
Повторить отой перший політ
Коли піснею в серце крилатою
Входить цей зачарований світ.