Соннi хати

Анатолий Фурсов
Сонні хати
Ранній вечір
Сосен шати
Сніг на плечі
Світ,як казка
Світ, як диво
І не важко
Буть красивим
Перед світом
І собою
Буйним літом
І весною
У бентезі
Всіх питаю:
Де їх межі?
Їх немає
І не буде
Хоч би, що там
Бо є люди -
Буть народам!
Є народи -
Бути хатам
Щоб було де
Проживати
І любити
І кохати!
І робити
І плекати!