Я люблю життя

Анатолий Фурсов
Я люблю життя , та хто підкаже
До якої грані ця веде любов?
Що його на світ переважа?
А ніщо! Воно основа всіх основ

Це над ним не владне в світі горе,
Це над ним немає влади зло
Що із того, що душа і тіло хворе?
А вено прекрасне щоб там не було