Весняний мотив

Анатолий Фурсов
Весна у серце стукає
Веселим теплим променем
І нас кара розлукою
З морозом і коротким днем
І радий цій розлуці я
Бо це ж в природі відбулась
Приємна революція
Де кров не пролилась
А розлилася водами
По самий небокрай
Із новими турботами
Про новий урожай