Мiсяць зорi у тривозi

Анатолий Фурсов
Місяць зорі
У тривозі
Щастя цвіт
Спить надворі
На порозі
Білий кіт

Тепла днина
Спить весняна
Край ріки
Де калина
З щастя пяна
Подушки стеле літу
З свого цвіту

Та розвіяв
Цвіт той вітер
Із доріг
А побачив
Що сподіяв
Та забіг
В яр глибокий
Шукать спокій