Весна та солов

Анатолий Фурсов
Весна та соловї
Прийшли в краї мої
І зіль росою вмита
В оті пісні сповита
Що чую звідусіль
Із лісу  і із піль
Здається ті пісні
Поселені в мені
Бо разом з соловями
Бринить душа піснями.