***

Лисья Нора
я відверто скажу що брехатиму
буду казати напам'ять завчені фрази
а якшо розізлюсь, зовсім стану волати матами
тільки б вистачило на усю цю виставу моєї прокази


я собою сама буду прощена
в нагороду за те я співатиму пильний блюз
що із того що стеля зсередини геть потрощена?
я з дірок тих торкаюсь неба.а неба я не боюсь


я пришию собі до ребер твою любов,
а тебе відпущу. ми ж бо вільні у виборі люди
ти іди, на сьогодні напевно вже досить німих розмов,
досить рук, які душать вени моєї червоної каламути



я відразу скажу, що зомлію
прикидаючись так по-фільмовому, ніби мене убито,
ніби я у центрі, а не всього лиш у периферії
тож ти тричі подумай як тобі далі жити