Чому сумна?..

Мари Ротарь
Знову бренить за обрієм весна, та весна...
Тільки чому, дівчино, ти сумна, ой, сумна?..
Поглянь, як сяє небо! І плакати не треба!
Прийде любов до тебе! І пам,ятай:

      Приспів:
Час промайне і все забудеш!
Повір мені - щаслива будеш
І більше плакати не будеш!
Знай!
Що промайнуть безсонні ночі,
Засяють щастям твоі очі
І буде все, як ти захочеш!
Знай!

Знаєш, приходить щастя навесні, навесні!
Доля уже всміхається тобі вдалені...
Послухайся поради - живи життя заради!
Не буде більше зради! І пам,ятай:

      Приспів:
Час промайне і все забудеш!
Повір мені - щаслива будеш
І більше плакати не будеш!
Знай!
Що промайнуть безсонні ночі,
Засяють щастям твоі очі
І буде все, як ти захочеш!
Знай!

Сльози зійдуть, як вранішня роса, як роса,
Сонцем засяє знов твоя краса, о, краса!
Уста твої дівочі я бачу серед ночі!
Проси, чого захочеш! І пам,ятай:

     Приспів:
Час промайне і все забудеш!
Повір мені - щаслива будеш
І більше плакати не будеш!
Знай!
Що промайнуть безсонні ночі,
Засяють щастям твоі очі,
І буде все, як ти захочеш!
Знай!