на крилах часу

Эллана
    Несуть думки на крилах часу
    в окуте мріями життя:
    у горя непочату чашу,
    у щастя млосне забуття.
    Приваблює незнаний всесвіт
    різноманітністю  доріг,
    шалена  юність  погляд  пестить
    і зорі кидає до ніг.
   
    Минають дні. Роки спливають  -
    їх не вернуть, не повторить.
   
    Лиш спогадом  яскравим крає
    минуле  сьогоденну  мить.
   
    Несуть думки на крилах часу
    назад, в колишнє  забуття,
    шукає   зрілість   несучасна 
    у  юне  щастя  вороття.
   
    лютий, 1995            /2003