Не торкнуся

Эллана
  Не торкнуся тебе листами    
  про кохання своє нестямне,   
  не збентежу душі отрутою -
  просто індекси переплутаю,
 
  напишу невідому вулицю -
  хай листи мої десь заблудяться,   
  і самотній поштар з цікавості
  до нудоти їх начитається,
 
  обпечеться об слово пристрасне -
  і душа непомітно вислизне,
  щиромовством  моїм пробуджена
  від пустельного сну байдужого,
 
  і блукати піде між іншими
  неприкаяними і грішними,
  і шукати тепла самітниці.
  І  мою  віднайти  насмілиться...
 
  А ти йтимеш по буднях,  сяючий,
  бо не знатимеш, випрядаючи
  всепорядності сіре прядиво,
  що тебе на любов обкрадено.
 
  17.01.04