Привет с Украины

Иван Пересмешник
Над містечком сонце та Прапор Революції !!!
Шо з тобою Сема, це просто полюції ...

Грає вітер з прапором за моїм віконцем
Скоро першотравень, горілка, баби, сонце ...

В Одесі так гумору багато
Гуморист у кожної хаті...