реципieнт... ка

Фиолетта
жовта  задуха  палати

лати  на  стелі 

брудної  пастелі

постіль  дезинфікована

ковані  грати

ідентифікацію    пройдено

реципієнт  (ка)  готова 

до  трансплантації

болю…

рецепторами  відчувати

дотики

доки  наркоз  не  подіє

а  потім  від  нього  відходити

буде  нудити

чорна  пастка  палати

палацу  де  Він  -  повелитель

дайте  кисневу  маску!

голки  хитро  розміщені

десять  кубиків  адреналіну

замість  серотоніну

пластиліновий  відчай

фактор  ризику