i-mi ramine...

Глаза Голубой Собаки
    lui Gh.Grau

i-ti ramine
ecoul -
o zdreanta
dintr-o esarfa
demodata
s-o fluture vintul
in crengile nucului tau

i-ti ramine
un strop
din ultimul
nostru amurg -
sa-ti picure-n candela
tainic amarnic si sfint

i-mi ramine
dorul
incrustat
in fiece piatra
din caldarimul
unde treci
zi de zi

(2005)