zvicnire albastra

Глаза Голубой Собаки
...am cautat asemanari
in cer
si pe pamint -

un vint hoinar si ratacit
arunca foi ingalbenite
din manuscrisul parasit
pe un pervaz
crapat de timp
in orasul
cu toate felinarele stinse
la capatul strazi
acolo
unde nici o candela
nu mocneste
un roi de fluturi albastri
zvicneste
intr-un tangou
zvapaiat


esti aproape -
aici -
te-am gasit...

(2005)