ГОдi

Ксения Бранец
Хльостка заметiль, батiг гайдамака,
Трунок п'янкий, безвиході мряка,
Жало джмелине, опiум смутку,
Присмак льоду в зими поцiлунку.

Розум в очах, неспокiй бунтаря,
Кроки наступнi шаленого дня,
Хрест небуття та дияволськi cтрiли,
Слово як списи - влучнi на диво.