Слово

Ольга Марчевская
Одне ім'я і більш нічого
Я шепотіла в маячні.
Одне коротке, дивне слово
Напівпримарилось мені.
Напівпричулося, як стогін,
Що ледь його прошепотів
Величнокрилий янгол строгий...
І, розпадаючись навпіл,
Ім'я тремтіло, наче мрія,
Як тихий стогін уві сні.
І хтось співав "Ave Maria"
У білосніжному вбранні.

Одне ім'я і більш нічого...