Нiч у темрявi залишить

Владимир Рыбчинский
Ніч у темряві залишить
Серця біль на самоті
Знемагати в повній тиші,
Бо з другим сьогодні ти.

Почуттів і долі мука,
Вкрай знесилено, паде,
Із сльозами і без звука
Непомітно сон прийде…

А виснажливі страждання
Оживуть з новітнім днем
Владним прагненням бажання
Під палаючим вогнем.