Шоколад

Виктория Волошка
Шоколадно гойдають вії

У погляді щось загрубіле…

А я за тобою сивію…

Коханням  своїм білим-білим… 


На  Місяці чути сонату…

Незнану ще, сто двадцять п`яту…

Чекати… Чекати… Чекати…

Очей  твоїх шоколаду…