Абетка

Виктория Волошка
У моїй Абетці перша  буква – твого  імені.

У ній всього вісім  літер: «Ве», «А», «еЛ»,

  «Е», «еН», «Те», «и» і ще раз «еН».

Але, запевняю, вона –  найрозумніша.

Вона  – мудрість Всесвітня.

Вона  – Любов.