Мав я вiрша написати

Анатолий Фурсов
Мав вірша написати
Написав. Хіба такого
Я хотів шедерва мати?

Був у місті. Що із того
Маю я тепер гуляння?
Обійшовся б і без нього

Я сказав своїй подрузі
Що без неї я не в тузі
Не сподобався цим музі

Щось там знаєш ти такого
Про кохання і до нього
Як знайти пряму дорогу

Знаю й я. Чого б не знати
Тільки до моєї хати
Не бажає завітати.