Пiшла

Анатолий Фурсов
Шелестить вода
Хвилю прибива
До плакучих верб
Де чекав тебе
Не твоя хода
Там звучить жива
А луна вітрів
Зимовий мотив
Ти до мене йшла
Та другий зустрів
І тебе з села
В інший бік провів
Чи любов була
В тебе з хлопцем тим?
Якщо ні, пішла
Ти чого за ним?
Це ж повився слід
Твій у інший світ
Вдалині пропав
І лишився став
Одному мені.