Лiкуй мене

Ромашечная
Лікуй мене -
сьогодні ж воно мине,
не лишиться злої долі.
Я знаю про тих героїв,
що лякаються мого вікна.
Бережи наше спільне все.
Я залишусь з тобою може...
може бути і навіть довше,
якщо він мене не знесе.
Тож вперед не біжи у книжках,
і в житті - не цікаво,
я зроблю тобі на ніч кави
і триматиму скроні в руках.
Володій, відчувай, вигравай,
притримай мене коло себе,
я скажу, коли буде треба,
що без тебе мене нема.

25.01.2011