Порив емоц й

Роман Березовський
Мені здається - чи я знаю,
Я путаю реальність з грою.
Як зрозуміти цю людину,
Яка в середині в тобі сидить
Чому так важко це зробити ?
Якщо так хочеться цього...
І розумієш досить добре
Не зробиш - пожалієш знову!
Я знаю, я боюсь....
Чого боятись ? - Я не знаю
Так хочеться кричати!!!
Але всерівно знов мовчу.
Вбиває, живить, надихає...
Ця посмішка, цей погляд
Незнаю що зі мною зараз
Можливо просто я кохаю...