У мене сьогоднi

Анатолий Фурсов
Здається у мене сьогодні
Немає для суму причин
Бо звикли тривоги холодні
І щастя відновлено плин
Немає. Але насторожі
Чого іще й досі душа
Бо сум той вернутися може
В рядочки цього ось вірша
Не хочеться суму, тривоги
На них витрачати свій час
Бо в мене не буде вже змоги
Віршами побавити вас
Весна вже давно у природі
А значить до чого тут сум
Коли незвичайної вроди
Зявилася пісня до дум
Прийшла. Не питала дороги
Ні в кого до мене вона
І в світлі ось дня золотого
Ця пісня , як щастя, ясна.