Блгославляю день

Анатолий Фурсов
Благословляю день,що був на радість
Благословляю радість, що у дні отім жила
Й себе благословляю,що у них знайшов рідню
І вірш оцей,як памятник такому дню
І хай повік живуть такі ось дні при владі
А ще нехай завжди благословиться
І твердь мого такого вічно поетичного стола
І те натхнення,що мене,як сонце зігріва
Коли самі собою в пісню просяться слова
Де кожне слово - істини скарбниця.