Не возражу вам

Галина Зелевинская
"Sir , I admit your general rule ,
That every poet is a fool ,
But you yourself may serve , to show it ,
That every fool is not a poet..."

Alexander Pope

"Не возражу вам, сэр, в ответ -
Дурак - любой поэт.

Вот вы - любой, но скажем так:
Вы не поэт - дурак..."