Альтернатива

Станислав Черкасов
Гріхом обмежена свідомість:
З душею розум гине теж, -
Життя з Христом дає натомість
Майбутнє, що не має меж.

Біди загроза нависає
Вже набігає смерті тінь.
Без Бога серце забуває
Про віру й неба височінь.

Душа звикає непомітно
До темряви і до гріха
Байдужа черствість непривітна
Вбиває світлі почуття…

Господь Вас любить і чекає,
Минають дні, часи, роки,
А Він з любов’ю закликає:
Навіщо, друже, гинеш ти?