Соняхи юностi

Наталя Мазур
Пригадую, край поля шлях старечий.
Ми заблукали в соняхах з тобою.
У пелюстках від нас ховався вечір,
Дрібною розчиняючись росою.

Машини по дорозі гуркотіли,
Сполохано примружуючи фари.
Ми в соняхах залишитись хотіли,
Обгорнуті в любові дивні чари.

Під'їхав вже автобус до зупинки.
Схилився соняха сумний віночок.
Просив мене: "Зажди хоч пів хвилинки!"
Шкода, що в юність не купить квиточок...



Для ілюстрації використано фото Elen Gardzey "В очікуванні сонця"
http://www.photo-wave.ru/photos/view/id.40293.html