***

Яника Клубника
В тебе сьогодні вихідний,
а я щас їду на роботу!
Не потурбую я твій сон,
тобі щас сниться як скачешь на охоту,
як ти підстрелиш кабана,
і на спині припреш додому,
і віддаси мені рабиня,
бо я є царь,а ти -БАГИНЯ!
               7.04.2011