Безперечно

Уля Коваленко
Безперечно...Эмоційно...
Непризначено назвемось
Світотінню...Перескочим
Поперечні пересуди
Ніби руки...Мов би наші
Увійшли в будинок ноги...
На вікні дрімає липень
І сталеві двері-груди...
Для голів і злої туги..
Розітнемо...Завтра вранці
Молоко туманом  стане...
Серце вітром... В нашім  танці
В боротьбі  зіллютться тіні
Рано вранці...
Рано вранці...