Маричка продавець в Интерспаре!

Яника Клубника
Моя Дорога Марічка!
Я тобі посвятив стіха:
Коли ти форму одягаєш ,
то я від тебе безума
Коли ти бедрами виляешь,
я просто сходжу із ума
А як на кассу ти біжиш,
твоє волосся так порхає
Короче помни ти завжди:
Тільки Антон тебе кохає!
БАГИНЯ!!!!!!!!!!!
         июнь 2010