Батьк1вщина

Надежда Мартынова Данчак
                БАТЬКІВЩИНА



Талановита –
Українська земля,
Тут люди мають хист,
Cпівати, малювати
Плести мереживо,
І рушники-дороги –
Вишивати...
На цій святій Землі -
Матусі рідній,
Хліб сіяти, збирати,
Та волю Бога шанувати...
Народу не потрібно,
Заважати, а крадіїв
Та злодіїв,
У “шию”  треба виганяти...
Сумлінні дочки та сини,
Свою країну люблять,
Ростять дітей, онуків
Та славлять  ВОЛЮ -на віки...
О, рідна  Україно,
Перенесла Ти горе,
Голод та біду -
І не зломився Святий Дух,
Та чисті помисли твої,
Про Землю цю святу...








27.10.10р