мовою

Ромашечная
Я стала багато рідною,
щоб ти не все розумів.
Наче не знаєш, що я відчуваю до тебе,
наче ми ще чужі.
От смішна!
Така гра -
то треба скоріш припинити.
Сумую несамовито -
це шкодить моїй душі.