Червоний Москвич

Александр Васильевич Бойко
Мені сон - ніби жах, а життя - наче сон,
А хотілося жити красиво!..
А хотілося мати в каміні вогонь,
В серці радість, у погляді - диво.
Щоби пісня в мажор і кохання у такт,
Щоб на кримському березі дача,
Щоб напої були не за гроші, а так...
І червоний "Москвич" надодачу.



2011